Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima jedan slican slucaj i u Debeljaci sto ja (a i Sandor) znam de je kukuruz ostavljen do marta,aprila i ovrsen posle kombajnom , e sad sta i kako je bilo neznam tacno tu nam moze pomoci Sandor(ako zna naravno...kiraj je napisao(la):Nemam pojma,braću ga na proleće.Znam slučaj iz 1999.kad je čovek zbog vode koja u jesen nije dozvolila branje ,kukuruz brao u martu(šta je ostalo).
cicimoric je napisao(la):Kukuruz posejan u prolece 2004 godine sam ovrsio u JUNU 2005 godine. Nije bilo teorije da se udje ranije. Sredinom maja je jos uvek bila voda 20 cm i milion zaba je kreketalo u kukuruzu. Parcela je bila 4.75 KJ i nakon vrsenja smo rucno skupljali klipove koji su ispali, napunili smo jednu petotonku. Naravno te godine se ta parcela odmarala jer je nismo posejali. Ali smo je zato ocistili maksimalno jer smo je prkali 2x totalom.
Sva sreca pa je kod nas voda retka u njivama
kiraj je napisao(la):Kukuruz poludeo,tera klipove na sve strane
Uploaded with ImageShack.us
Ima i ponegde ovakvih