Kukuruz 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2akcz13.jpg
iqcwg7.jpg
vijvon.jpg

da je tast znao da će biti na netu malo bih se doterao :haha: :haha: :haha:
slikano 25.06.2010

jeli ljudi al neki od vas sadi kukuruz pola 2 reda iz kos a 2 semenski ja sam sejao nije tolko lose sta vi mislite?

Imao sam prilike da vidim pionir iz čardaka... Nije uspela setva, pa je podsejan pionirom iz čardaka da bude za stoku zeleno, i na kraju su ga ostavili za branje... Uopšte nije izgledao loše!

Imao sam prilike da vidim 640 posejan iz cardaka. Lepo izgleda na oko, samo je klip manji za 30% nego kod originala.
Mislim da se ne isplati ova rabota. :nono:

nije mi se dopalo ono sto sam video danas.
kukuruz mi je razlicite visine ali i mali i veliki pusta kitu.za par dana ce cvetati...

Može biti ali na prvim slikama je devojčica višlja od kukuruza a sada je kukuruz obišao i to podosta.Ovo vreme mu prija samo tako. ::svaka cast::

cukaneca je napisao(la):
Danas je R-10 otišo u zemlju posle skinutog ječma. Nadam se da će stići za silažu. Prvi put ga sejem, pa ćemo videti kako se ponaša. Ove godine će izgleda imati dobre uslove.
Citiram sebe zbog datuma a ovako je juče izgledao R-10
ru5yjt.jpg

Juče mi je led drugi put ove godine tukao ovaj kukuruz. Prvi put je to bilo kad je bio još jako mali (pet listova) i tad se oporavio u potpunosti (stradale su samo polomljene biljke ali to je bio zanemarljiv broj).

Videću kako će podneti jučerašnji led, a evo kako izgleda:

dsc01102ni.jpg

dsc01108j.jpg

dukej je napisao(la):
Juče mi je led drugi put ove godine tukao ovaj kukuruz. Prvi put je to bilo kad je bio još jako mali (pet listova) i tad se oporavio u potpunosti (stradale su samo polomljene biljke ali to je bio zanemarljiv broj).

Videću kako će podneti jučerašnji led, a evo kako izgleda:

E bas steta a i s..nje :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh