paorpaor
Član
Ma da taj KWS bude preko 3,5 metra. Pionir spram njega ko nedonosce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šandor je napisao(la):Zavisi šta si imao od korova ? Ako si imao širokolisne onda možeš da špartaš 1 dan posle prskanja jer onag kog isećeš taj neće da iztera a što su u redove taj će da odnese otrov. Druga je prića ako si imao sirak iz rizoma , onda ne smeš da ošpartaš najmanje 7 dana jer ako to učiniš onda će sirak da istera ....
Jeli kada stojis ili kad cucnes u red...........Lala iz Banata je napisao(la):Ni ja nisam spartao, velik je. KWS 3381 meni do ramena.
Kad stojim na prstima.IMT-550 je napisao(la):Jeli kada stojis ili kad cucnes u red...........Lala iz Banata je napisao(la):Ni ja nisam spartao, velik je. KWS 3381 meni do ramena.
Sta sam ti rekao...veruj mi da sam sam zakljucio tako nesto po logici stvari i uopste se nisam uzbudio...Bitno je da je sad sve OK...Srecno ti bilo....dukej je napisao(la):Danas sam špartao svoj kukuruz i čim sam prešao na parcelu gde je F02 vidim dosta biljaka sa žutim točirom i najvišim listom, koji pri tom još nije ni savijen već stoji uspravno. kad sam malo bolje to pogledao došao sam do zaključka da je to onaj uvijeni kukuruz koji se sad ispravio i razmotava se. Ti ranije uvijeni listovi su sad žuti (donji listovi su zeleni) i tek su se razvili jer još uvek stoje uspravno (a veliki su, odnosno već bi trebali odavno da su se spustili na stranu). Izgleda da će biti nešto i od tih biljaka!