Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IPON je napisao(la):jel neko probao Dekalb-u ... ako jeste kakvi su vam rezultati ...
evo njihovog sajta www.kws.rsban.novo selo je napisao(la):sta kazete za kws hibride? kakom su se pokazali i kakav ste prinos imali. I ako neko ima cene nekih kws hibrida bio bi vam zahvalan da ih objavite
Pretprosle godine sam sejao sve njihove hibride. Konsol i Klausen nisu bog zna sta, Luce ni toliko. Kitty je dosta dobar s obzirom da je FAO 400, kermess je jako rodan al' je smrt za berbu, Mikado sejem iskljucivo za silazu, a Grecale je po meni najbolji.ban.novo selo je napisao(la):sta kazete za kws hibride? kakom su se pokazali i kakav ste prinos imali. I ako neko ima cene nekih kws hibrida bio bi vam zahvalan da ih objavite
hvla na informacijama. Reci mi samo koji je FAO Grecale i kakav je za branjeLala iz Banata je napisao(la):Pretprosle godine sam sejao sve njihove hibride. Konsol i Klausen nisu bog zna sta, Luce ni toliko. Kitty je dosta dobar s obzirom da je FAO 400, kermess je jako rodan al' je smrt za berbu, Mikado sejem iskljucivo za silazu, a Grecale je po meni najbolji.ban.novo selo je napisao(la):sta kazete za kws hibride? kakom su se pokazali i kakav ste prinos imali. I ako neko ima cene nekih kws hibrida bio bi vam zahvalan da ih objavite
hvalaFarmer II je napisao(la):evo njihovog sajta www.kws.rsban.novo selo je napisao(la):sta kazete za kws hibride? kakom su se pokazali i kakav ste prinos imali. I ako neko ima cene nekih kws hibrida bio bi vam zahvalan da ih objavite
Inace sejao sam kermes, dobar prinos, samo gadan za berbu...
A prinos?šandor je napisao(la):N 43 , P88 koji sam isprobao i može lepo da se bere beračem pa da ne rasipa i sad ću da probam za branje ovaj novi D 11 .