panonac
Prijatelj Foruma
Ima i slovenacki sip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod mene u selu dva komada imaju par godina i vec se raspadaju polako ali sigurno.Nekudim ja tudje samo kazem da je to krunjac da ga kupis za svoje potrebe odlican a za nesto ozbiljnije nisam bas siguran moj ima dvadeset i kusur godina i radi kao sat a ovi neznam kakvi se biti za to vreme,sama osovina doba je triput deblja na cakovecu nego na becejcu.Nema ljutnje to je moje misljenje ja ga nebi kupio nikada za ovo sto meni treba ja okrunim 300-400 vagona godisnje kukuruza sa mojim i to svake godine krunim i u okolna selatalianu je napisao(la):Sakuljan nemoj samo svoje da hvališ ,dođi pa vidi kako radi .
SAKULJAN je napisao(la):A da jeste zaboravio sam,jel radis usluge ili samo za sebe?
Posto krunis od vagona?MILOŠ D.T je napisao(la):SAKULJAN je napisao(la):A da jeste zaboravio sam,jel radis usluge ili samo za sebe?
Radim i uslužno.
To je sa radnicima i još i pivo ponesete ili...?MILOŠ D.T je napisao(la):
Kod mene se kruni 5500 dinara od vagona sa radnicima i dajem im prikolice a ima jedan sto kruni za 2500 bez radnikatalianu je napisao(la):To je sa radnicima i još i pivo ponesete ili...?MILOŠ D.T je napisao(la):
Kod nas je 3%