Krunjaci kukuruza, koji su najbolji za jedno dobro domacinstvo????

macvanin je napisao(la):
slike moga nemam u racunaru pa cu probati da ubacim slike novih oni su oko 800 do 1000eura
Post je spojen: [time]1254314378[/time]

panonac je napisao(la):
MILOŠ D.T je napisao(la):
Ovo je opasna masina ::svaka cast::

Znam :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1295187684[/time]

Kod mene u selu ima jedan covek takav,prava je zver ali mi se nije svidjala njegova cena on rece malo jace od 7000e.licno mislim da je malo napumpao da bi rasterao potencijalnu konkurenciju.

Farmer II je napisao(la):
@ milos dt koja je sirina bubnja i kakav je ucinak krunjaca?

Neznam koliko je širok bubanj,(neznam di mi je prospekt)a kapacitet mu je 6 tona na sat. :D
Post je spojen: [time]1295194977[/time]

Vrlo je to moguće,al je dobar što jes jes. :D

Nama isti ocin. ::namigivanje::
Lepe su tu pare samo je problem naci kupca jer je kod nas islo u tandemu ko ti kruni taj ti dovede i kupca.
Sad taj jedan covek drzi vise od pola sela nekad je krunilo njih nekoliko sad je on glavni jer ima elevator za cokanje,ne treba niko da "rani",podesava se lula okrunjenog kukuruza i jako je brz,samo reci hvale. :cool:

Ja imam Cvijic Curug.Za pogon koristi lombardini 21 ks.Rastura krunjac od vabracija :udri:.Pa moram da varim gde pukne lim ili var.Trebao sam pogonski motor od vladimirca da stavim nebi tako ekstremno vibrirao.Nije neki specijalan kvalitet lima sad neznam kakvi su ovi iz Novog Beceja nesto su mi ti limovi bili tanki dok sam ga merkao i nekako mi kratak bio_Ovih dana ga pripremam za novu sezonu podvalio mi na krunjac kad sam kupovao polovne lance u luli za zrno,stari lanac u kosu sto vuce klipove a navodno sve novo cekao 4 meseca da ga napravi.Sad sam lance izmenjao kupio nove izaslo me skoro 500 evra ulaganja ali cu bar miran biti.Sad da kupujem opet nov nebi bogami on tako meni sklepao. :zli:

Ma ovaj moj razbija od vibracija trese kao lud trebao sam sam uzeti sa 2 cilindra motor nebi imao problema

Nazad
Vrh