kanački
Član
da li mi mozete reci koji je uzgojni oblik krosnje ? nisam dovoljno iskusan da procenim sa slike...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li mi mozete reci koji je uzgojni oblik krosnje ? nisam dovoljno iskusan da procenim sa slike...
Ok, hvala još jednom. Iz tvog posta mogu da zaključim da i viljamovka kasnije cveta od dosta vrsta voća i u "normalnim" godinama bi trebalo da izbegne prolećne mrazeveKod mene(juzna padina fruske gore visina oko 220 m) pun cvet je oko 10-15 aprila tako da mislim da i nije jako rano.
ne neradja nistaA vilijamovka rađa, je l?
Da li su one međusobno oprašive?
Upravo tako, butira, junska lepotica itd ranije radjaju pa malo ranije i cvetaju al sve je to posle badema, kajsije i breskve tako da mislim da generalno kruska ne spada u bas problematicne sto se tice mraza. U subotu sam bio u vocu i jako su nabubreli pupoljci zadnjih 10 dana al stoje. Presekao par komada nema izmrzotina iako je blagi mraz skoro svako jutro.Ok, hvala još jednom. Iz tvog posta mogu da zaključim da i viljamovka kasnije cveta od dosta vrsta voća i u "normalnim" godinama bi trebalo da izbegne prolećne mrazeve