Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тако би требало ал' наопака година па такав и род. Није наводњавано па је Санта Марија остала ситна и сува а само по нека је била крупна ал' је и она сазрела касније. Ево тек су ових дана постале меке и потпуно жуте а миришу чудо. Кад загризеш све ти се сласт и мирис разлију до ушију. Деци се више свиђа Виља, ваљда што је сочнија.Pa zar ne zri prvo santa marija pa onda vilja? Koliko kg vilje za litru rakije? Po tome ces praviti i cenu, zar ne?
Немаш коме да продаш конзумну (продао сам само 7,5%). Не знам колико да тражим за ракију, зато и питам за мишљење. У радњама је 0,7 преко хиљадарке.Bolje je prodati voce nego peci rakiju sem za sebe naravno! Koliko mislis da je cenis?
Нисам продао ни литар. Само сам поклањао пријатељима и рођацима (и нико се није бунио ). Ако не добијием бар једну "чрвену" нећу ни продавати. Нек стоји, неће се покварити.Po kojo ceni si prodavao krusku? Cena je od 5-7 ojra po litri da bi bio konkurentan kadovacama a to je zali boze!
Mislio sam po kojoj ceni si prodavao kruske viljamovke a ne rakiju?Нисам продао ни литар. Само сам поклањао пријатељима и рођацима (и нико се није бунио ). Ако не добијием бар једну "чрвену" нећу ни продавати. Нек стоји, неће се покварити.
Скупљаћу неколико година па ћу онда да обезбедим луксузну амбалажу јер кажу да "паковање продаје робу".
80,00 динара.Mislio sam po kojoj ceni si prodavao kruske viljamovke a ne rakiju?
Дао сам да плате кад продају а ако остане примам назад. Пошто је била бирана, све су продали и уредно платили а продавали су, на тезгама, и до 200,00. Мораћу следеће сезоне да опремим једну просторију као хладњачу само да видим колико ће тражити фригоматичар и колика је температрура потребна за хлађење па да направим енергетску калкулацију.Solidna cena nije da nije.
E taj deo me bas interesuje kako funkcionise sa hladnjacarima ako ti nije mrsko da mi objasnis? Inace nisam mislio da je skupo generalno nego da se kupi pa od toga pravi rakija, nismo se razumeli. Imam i ja nekih 200 stabala i kad dodju u rod za koju godinu voleo bih da kruska kosta i 200 dinara.Дао сам да плате кад продају а ако остане примам назад. Пошто је била бирана, све су продали и уредно платили а продавали су, на тезгама, и до 200,00. Мораћу следеће сезоне да опремим једну просторију као хладњачу само да видим колико ће тражити фригоматичар и колика је температрура потребна за хлађење па да направим енергетску калкулацију.
Хвала за предлог. Обзиром да си ми на путу између воћњака и тржишта то може да буде најбоље решење.Možda ti je za početak isplativije da platiš nekom da stoji kod njega u hladnjači, moj ujak npr ove godine nema punu hladnjaču a ona mora da radi, dobro tebi dobro njemu
Не знам, то фигурира као идеја за сад. Мислио сам да урадим изолацију једне постојеће просторије у кући и уградим расхладне елементе.E taj deo me bas interesuje kako funkcionise sa hladnjacarima ako ti nije mrsko da mi objasnis?
Каленић пијаца а та цена је фигурирала само један продужени викенд. Брана је раније и појавила се прва на тржишту. Тренутно, видим у продавницама у окружењу да је 150 Дин. и то у лошем стању.voleo bi da vidim na kojoj je pijaci prodavao po 200 dinara viljamovku ,krecem se dosta u tom krugu i nema sanse da je isla po toj ceni .