alex.bundalo
Član
Kod nas u bl snijeg pada sutra minus..ima li neko preporuka sta raditi poslije, ovo je sigurno sok za krusku
alex.bundalo@
alex.bundalo@
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima u Levcu, ali nije strasno, stradala po malo kruska i vrhovi lastara. Moglo je i gore...
Уобичајено проређивање. На Јунској лепотици је 2/3 таквих, код других сорти мање.Sta moze biti uzrok ?
Koliko je bila temperatura u minusu?
Уобичајено проређивање. На Јунској лепотици је 2/3 таквих, код других сорти мање.
Фотографију већ имаш па је прикачи уз мејл и пошаљи саветодавној служби да видиш шта ће ти рећи.I ja nesto sumnjam na niske temperature.
Imam ja isti takav slučaj samo na 75 komada,više faktora je u pitanju.Ph zemlje,nedostatak nekih mikroelemenata,nedostatak sistema za navodnjavanje,podloga(ne znam koja je),Imam na okucnici krusaka koje zaostaju u porastu.Imaju jako mali prirast lastara tokom godine.Okopano,nadjubreno.Dali se neko sretao sa ovakvom pojavom?