Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto i mene to interesuje... Mnogo je ponela... U pitanju je 4godina... Strah me je da se ne slome grane i stablo...Pozdrav svima. Zanima me da li se plod kruske mora proredjivati, posto je jako puno zametnula,ili ce sama odbaciti visak plodova. Vocnjak je u cetvrtoj godini a oko 300 vocaka u petoj. Prosle godine nije bio veliki rod. Ne znam koliko bi jedna vocka mogla poneti kilograma. Sorta viljamovka.
Fali gvožđa a možda i neki drugi element,ph ne odgovara ,malo je zasušilo nema usvajanja.Počni prihranu i zalivanje.imam problem prosle godine su mi bili listovi zuti ali sad ove godine kako je olistavala opet zute listice sta joj fali hvala u napred za svaki savet
Samo pazi da nema rupa od miseva i voluharica oko korjena, total ako udje tokom prskanja bortat ce ili ce se osusiti
alex.bundalo@[/QUO. Pa za biljka total ne usvaja preko lista
Зависи од сорте и подлоге. Виљамовку скоро да нисам ни пипнуо на слабо бујној подлози док сам Санта Марију на дуњи десетковао. Није питање колико може стабло да поднесе већ родна грана. Јунску лепотицу не дирам а Моретинијеву до 50%. Осим тежине плода услов за проређивање је и додиривање плода. На место додира не доспе хемија (није лист па да га атомизер изврти) па се јавља и црвљивост и болести.Ne znam koliko bi jedna vocka mogla poneti kilograma. Sorta viljamovka.