kanački
Član
Ja bih izbacivao sve te zarazene mladare ili sekao 20-30cm ispod zaraze u zdravo ,posle svakog reza makaze u alkohol ili neko druge dezinfekciono sredstvo , nakon rezidbe prskaj ekstrasolom kad si vec kupio ,pa javi rezultate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
- - - - - - - - - -
šta to može biti, nije valjda ervinia..prije tog nekih 6-7 dana sam prskao abamektinom, kaptanom, horusom i silwetom..
Moje kruske ne izgledaju najbolje, malo im se uvija list kod nekih. Da li je to zbog vrucine ili treba necim da se prska?
Prskao sam pre deset dana sa ovim sve u jedno mesano: Tonus, Antracol, Murtonic.
Крушке је могуће органски узгојити са два прскања бакарним средствима и минералним уљем годишње. Принос је мањи него у обичној производњи и понека крушка може да има понеку мрљу. Прошла година је била кишна да кишнија не може бити и ја нисам имао неки велики напад болести ни на лишћу ни на плоду. Имам посађене врсте: конферанс, виљамовка, киферов сијанац, пакамс тријумф, мавм отпорну НС 1, једну којој не знам име и калуђерку. Једино је на калуђерки било трулежи (а и то једна грана ниска па је трава закачила). Услов је рјеђа садња и ђубрење стајњаком. Када би код нас органска крушка била за половину скупља ја бих је узгајао за продају. Овако, ова органска је упола јефтинија од обичне јер има понеку мрљу.Hvala na zeljama, treba obilaziti istina - a inace cini mi se momentalno da moje solidno izgledaju nego ove koje su tretirane koktelima pesticida
Inace slike sam postavio bas iz razloga da se vidi da ipak moze i bez pesticida da biljka izgleda zdravo i lepo napreduje.