Farma rasnih koza "Jaroš"
Novajlija
Ništa nepiše samo su mi rekli da netreba ništa da bacim NPK đubriva i to je to i da se posavetujem sa nekim voćarima hehehehe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e tu ako ne prosperiras sa tim savetima nigde neces,dace ti predlog da sadis jabukuNišta nepiše samo su mi rekli da netreba ništa da bacim NPK đubriva i to je to i da se posavetujem sa nekim voćarima hehehehe.
samo polako da razjasnimo,an cemu planiras da sadis viljamovku na posredniku (na dunji) ili na sejancu,to su dve razlicite stvari,an sejancu mozes na 3x3 a na posredniku od 0.8 pa nadalje u zavisnosti kako planiras da oblikujes krunu
ja bih ipak probao sa par sadnica - da vidim sta ce se desiti - ako zuti lisce onda otpadaEvo napisao mislim da ima puno kreča.
Ove godine nisu rodile, ali su tamo već godinama i rađaju kako kad ali im ništa nefali. Bez ikakve brige o njima.kako su se pokazale te dunje ?
Ево ти искуство од 6.минута и 25 сек. https://www.youtube.com/watch?v=AF27v_zE-mIHteo bi krusku il kajsiju na belosljivi pa me Vasa iskustva interesuju
А ја мислио да сам изузетак.
Ма не дам ни по дуплој цени од те. Има да стоји у подруму док сам жив а у међувремену ћу да носим на прославе.Ako bas nema trziste dobra rakija od kruske je 500-600din litar.
Белгија је, рецимо, прошле године извезла у Русију 40% производње крушке у вредности 127 мил.$ па ето нам тржишта за следећу сезону, ако смо спремни.Nije lepo kad procitam ovako nesto ,pogotovo sto sadim krusku i sto planiram da prosirim zasad , da komentarisem ne mogu ,jos uvek nemam iskustva sa plasmanom.
ovde prodavaju 1000 pa naviseOvo me potseca na onu staru "naljutio se pop na selo pa odsekao sebi ****c". Kome je napravio stetu samo samom sebi. Ako nije sposoban da nadje trziste za to sto proizvede onda neka sadi voce koje moze da proda tj koje se otkupljuje u njegovom kraju.
Ako bas nema trziste dobra rakija od kruske je 500-600din litar.
ovde prodavaju 1000 pa navise