Brle110
Član
Ma ja imam desiree i nemogu vise da ga prskam za bube jer mu je vegetacija vrlo velika i neke stabaljke vec su pocele da padaju po strane tako da nema prskanja kod mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nema vise nadzemnog dela vadi odmahHteo sam da pitam za krompir sta da radim. Nisam uspeo da ga sacuvam od plamenjace iako sam prskao, stabljike i listovi su se osusili i izgubili. Razmisljao sam da izvadim krompir kojeg ima u zemlji. A neko kaze da ga ostavim jos. Sta mislite da valja uraditi?
Šta si imao posađeno prošle godine na tom mestu. Mora biti neki razlog zašto je samo na toj poziciji kućica dala odličan rezultat.
Dal ima neko od forumasa za prodaju krompir za kraj Septembra-pocetak Oktobra?ide samo manjom 18-20 din/kg kako ko koga...
Dal ima neko od forumasa za prodaju krompir za kraj Septembra-pocetak Oktobra?
pa daj mu onda valentin pavelov broj totije zemljakja nemam ja sam ove godine malo posadio i to ce sve biti prodano za koji dan
Poceo da truli,sreca nemam mnogo 2ara.U kakvom je stanju krompir u brdskim krajevima?