Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto ti je manji rod 30%?Juče vadjen krompir koji je bio pod agrilom rod je za 30% manji nego prošle godine a cena manja više nego duplo,prošle godine vadjen na 110 din a sada 45.
Sve mi je Desire.Imao sam ispucalog samo na jednoj toj parceli,ali izgleda da mi se pojavilo od prevelike kolicine stajskog djubreta.
Obicno krompir puca od prevelike vlage. Pre neki dan, posle ovih kisurina, sam izvadio par kuca ranih i srednje ranih sorti koje cu vaditi na jesen, ima obziran broj pucanja... Inace parcela nije videla stajnjaka bar 5-6 godina.
Sto ti je manji rod 30%?
Morava je i moj posetila, pa tesko da ce sta biti od njega. Sadio sam ga zadnje dve godine extra je i dobro stoji i prinos i ukus.Milanche, jesi ti i ranije sadio Rudolfa? Ovog mog je Morava poplavila, ali ga bar nije odnela bujica, ostao na mestu. Ne znam hoce li biti nesto od njega, ali se i dalje nadam. Prvi put ga sadim, a odobrao sam ga zbog dugog odrzavanja u skladistu, nadam se da je jos i ukusan
Nezam verovano mu hladno vreme nije odgovaraloa još i prevelika vlaga ima i trulog.K romir puca iz dva razloga .1.velika vlaga i brz rast ako ima dovoljno djubreta
2.altenarija. naručito je sklon pucnju kondor.
Milanche... u kakvom je stanju poplavljeni krompir u Goričanima ?