vosi
Član
ali ne toliko vode da se krompir nevidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aktara 25 wg karenca 14 dana 1 gr 5 litara vode.pozdrav ljudi, danas sam u krompiru primetio par zlatica i isod nekoliko listova naisao na jaja koja su polozile ono sto sam nasao sam uklonio. Pretpostavljam da ih ima jos pa me interesuje sta i kada valja oprskati protiv nje kao i koliko je karenca jer mladi krompir samo sto nije...hvala unapred na odgovoru.
kod nas je dosta njiva koje su u ravnici stradalo,na krompiru opada list ostaje golo stablo,mislim da ni ostale neće bolje proći čm ogreje sunce
ako ces ga vaditi uskoro kao mlad onda nema potrebe da se prska,a ono sto ostavljas za kasnije prskaj kad se mladi izlegu,moze aktara i jos par drugihpozdrav ljudi, danas sam u krompiru primetio par zlatica i isod nekoliko listova naisao na jaja koja su polozile ono sto sam nasao sam uklonio. Pretpostavljam da ih ima jos pa me interesuje sta i kada valja oprskati protiv nje kao i koliko je karenca jer mladi krompir samo sto nije...hvala unapred na odgovoru.