jel neko ima nekih slika kako se sece krompoir i kad mislim kakva klica treba da bude u vreme secenja a kakva u sadnji (cuo sam da se krompir nesme seci popreko jer nece nicati vec seci samo uzduz po zilama pa zato pitam dali ima nesto od toga)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kasno mi je . Nemam zaliv niti mogu da izvedem . to nije orano prosle godine ja sam sad uzoro tako da cu ipak cekati sledecu auz to cu i skupiti neko znanje oko toga . ISKRENO NIKAD NISAM TO RADIO AL ZELIM DA PROBAM I STO MORAM JEL JE ZIVOT SVE TEZI . Ako neko zeli da me uputi od pocetka bio bi mu VELIKO ZAHVALAN .Није ти касно ако имаш залив,35-55 је калибража кромпира тј.величина од 35 до 55 милиметара .
Hvala . Moze i ovde da te pitam ili samo na pp.све што те занима питај ,једно по једно.
molim neko da mi odgovori da li može Afalon tečni da se koristi u krompiru i ako može do koliko listova www.maganagro.rs/afalon®-tečni nepise da ide za krompir
molim neko da mi odgovori da li može Afalon tečni da se koristi u krompiru i ako može do koliko listova
hitno
LJudi šta prepručujete za korov u krompiru posle nicanja krompira i korova
vasovac jel dosta na 30 ari 25kg mesanog pre setve a u zagrtanju ili kopanju jos 25 kg sana ili ana . i na kolko da stavljam krompir u red ako je 35/55 . mislio sam na koji razmak . HVALA