Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu vise ni musterije lude,da kupuju na smrdljivim akcijama.Sama cinjenica da po 380 nema dovoljno govori.Ja nosim ove nedelje zive po 200 na vise i trazi se pile vise.da sam imao mogao sam prodati bar jos 1500 komada.Neki me verovatno jos nisu ni zvali,jer su culi od kolega da sam sve rasprodao.Na malo zivi 220,pa sad kilasi dodjose dzaba.Ugovorena cena 220,ali se moraju dici na 240 za sledecu turu.Mozda bi otislo i to,ali se malko cuje pored frizidera.![]()

Pisu pilice uz obrazlozenje da ce sad nekako nateci,a ko zna dali ce moci da ih kupe na prolece i posto ce biti.Strah se uvukao u kosti.Bojao sam se dali ce i kako ici prodaja po ovim novim stvarno astronomskim cenama,ali se trazi pile vise.Velikih trenutno slabo ima i krecu se cak i 220.Ocisceni od 330 do 360.
Cene su trzisne.Ne odredjujem ih ja.A ako bih mogao na nesto da uticem,uticao bih na inpute.

Jer treba nekom uredjeni pilici za 280 din/kg?