Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dusko koja ti je cena sada
Ana i ja sam i Sapca,planirao sam da pocnem uzgoj tovnih pilica,reci mo na svaka 2 meseca da izbacim po nekih 100 komada,pa me zanima da li bi mogao to prodati i gde ti prodajes ili dal ima neko kod koga bi ima siguran odkup...Nije mi jasno kojom magijom prodajete po toj ceni, ja u Sapcu jedva po 220 dinara....
Danas razgovarao sa ink. stanicom i kaze mi vlasnik da ce cena jednodnevnih tovnih pilica u punoj sezoni otici na 70,0 din.
Na malo 170,a na vise 160.Sta ce biti sledece nedelje se ne zna.Opsta je ludnica.Smanjena potraznja,vrucine i abnormalni skok inputa.Zivinarstvo i uopste stocarstvo je na klackalici plusa i minusa.
@SAMA
Ostanes bez posla? Sta je najjeftinije raditi? Drzis nosilje i tovis tovne pilice. Ociscena piletina na kucnu adresu 220din/kg (bilo 200 do pre nedelju dana).
Pa bolje je ne raditi nego raditi sa minusom. Garantujem da na cenu od 220,0 uredjeni, ne moze da se bude u plusu nego u debelom minusu. Jedino ako ih ne hrani sa mesnim i kostanim brasnom, pa i onda ne znam kakva bi bila racunica.
Ne dam ni ja ispod.Nego mene muce kilasi.Sve oci su uprte u mene.Naj jaci sam ovde po tom pitanju i bukvalno odredjujem cenu.Tu i tamo neki ulecu sa manjom ili nekom kolicinom kada je losa cena velikih,pa de da prodaju kilase.Apotekama oni nisu sigurni i desavalo se da obecaju kilase,pa ispale jel im je bolje prodati veliko pile.Zao mi je kupaca i ne bih da ih ispustam.Sa druge strane je tesko sve ukalkulisati u cenu.Tu je i provizija apoteke.Drzim naravno istu cenu,kao i one.Ne bi bilo fer da idem ni 5 dinara jeftinije.Sve u svemu kalkulacija mi se svodi na 210,a ito je manja zarada nego onomad na 190,a po starim cenama komponenti.
To je u principu i razlika koliko je najavljeno poskupljenje jednodnevnih.Kako god da racunam digitronu osigurac pregoreva.![]()
Hrana ponovo poskupela......