SAMA
Moderator
I ja prodajem po 280uredjene,a zive od 160 do 180 u zavisnosti od kolicine.Kilasi za sada 190,ali razmisljam o dizanju cene.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali zato je to vise u evrima.![]()
Koliko sam cula svinje su oko 300 dinara.... A sta da se radi tako je kako je, nije realno, al' opet..... :O
Kome da dam nemaju ni po 200 da plate, jesce neke zaledjene strvine za 10 dinara razlike po kiliPrasici su bili blizu 300,0 a tovljenici se priblizili 200,0, nemojte davati uredjene pilice ispod 280,0.
Vole ljudi da glume gospodu i da zakeraju, meni izvoljevaju te spakuj mi od 2,1 kg, te jesi ga cistila jarmom, te spakuj nogice i povrh svega daj na rate... Tuga da te uhvati... Niko ne zna koje su muke odgajiti gaTo je upravo ono sto sam ja pricao. Juce smo drugar, cimer i ja isli u Tempo na Vilinim vodama. Najveca guzva je bila oko salama i virsli. A da su svi doterani stoji. Najvise nas je iznerviralo, sto nema brza kasa, pa smo za nekih 1500din pozara i 8-9 artikala cekali jednu gospodju na ispise 2 ceka na datum 30.12.2012. godine.
Inace piletina u tempu 280 u rinfuzi. Upakovano pojedinacno pile 330din.