nikola_VUK
Član
Hoće, ima smeća po zapadu koliko hoćeš!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Kolicina je drasticno smanjena,cisto da se odzi kontinuitet.A posle kise mora doci sunce.

SAMA zna bolje ali mi deluje da je ova cena moguća ako čovek ima svoju hranu a kupuje samo premikse i ne računa svoj rad u svemu tome.
Ja bi pre rekao da je muka,ako su oni pojeli sto su pojeli i doterali do +0 a nema na vidiku prodaje svaki dalji dan je - ako je to mali broj pa boze pomozi ali ako su hiljade u pitanju e tu se onda nema sta cekati prodaje se posto zasto samo da gubitak bude manji . Barem ja tako razmisljamMogu smo da mastam o 70 dinara po kg.E kad bi bilo po komadu.Racunice tu sigurno nema.Ili je neka mucka ili necija muka.

.Ja imam kolicine za odrzavanje kontinuiteta.Problem je kad planiras vecu kolicinu u prolece ili jesen,a padne uvoz nekog jeftinog djubreta.E tu pucaju farme.To opet ne moze niko predvideti,osim ako ima dojavu sa vrha.Ne znam sta znaci svoju hranu? Pa i ako ima svoju hranu nije mu pala sa neba, nesto je ulozio da do nje dodje. Hrana je hrana, i ona ima svoju cenu koja se mora ukalkulisati u prodajnu.
Svako normalan bi pristao na kalkulaciju o sigurnoj minimalnoj zaradi,sa osiguranim pilicima i bez stresova.
To u Srbiji na zalost nije moguce,barem u ovom trenutku.