pocerina
Član
Takodje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
00000 eura na 5 godinaZmaj a koja je vrednost tog traktora? A jesu ti rekli sa koliko ha se zadovoljava uslov da se može podići kredit za traktor? I meni je više muka od svih banaka koliko se reklamiraju da daju kredite poljoprivrednicima a na kraju sve nas samo odbijaju.
Imam i otvorenu kreditnu liniju koja je slobodna , a ukupan promet na dva racuna je oko 000 000, s tim da imam već par manjih kredita , ali poenta je u tome što su Banka i njeni službenici odobravali po jednom a sad po drugom kriterijumu ,inače je u pitanju Prokredit ,ali i ostale nisu voljne da daju , naravno uz dobro obezbedjenje , jednostavno se promenulo sve od letosMoje iskustvo je da te odbiju samo u slucaju kada hoces predimenzionisan kredit za svoje mogucnosti. Ne mogu ti dati kredit na 100.000e na 5g, ako imas ukupan prihod na racunu 20.000e godisnje. Moras imati barem 3x prihod u odnosu na ono sto trazis kao godisnju ratu.
U komercijalnoj banci 0din provizije po uplatnici na elektronsko placanje.
Moje iskustvo je da te odbiju samo u slucaju kada hoces predimenzionisan kredit za svoje mogucnosti. Ne mogu ti dati kredit na 100.000e na 5g, ako imas ukupan prihod na racunu 20.000e godisnje. Moras imati barem 3x prihod u odnosu na ono sto trazis kao godisnju ratu.
Sta je bio uslov da bi se dobio taj kredit?Promet preko racuna ili hipoteka?Imam ponudu jedne banke,600,000din,na 2 god,vracam 650.000din. Mislim da je korektno.