pocerina
Član
Meni su po prometu računa, rekli da mogu da odobre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od prihoda treba da zivis i da obnovis proizvodnju, da kupis poneki deo za mehanizaciju, to kada uzmes ostaje ti vrlo malo za investicije. U bankama rade ekonomisti neko je izracunao prag rizika koji moze da se prihvati koji ne, ne racunam drzavne banke i podmicene direktore, ko tu ima tu kombinaciju to je najbolje.
Završavam sa Prokreditom, ostavili su me na cedilu ove godine dok one koji me jašu pomažu , isplatiću im kredite iako će me oderati zbog prevremene otplate, jednostavno su se stavili na stranu velikih, nije loša saradnja bila za 9 godina, bilo je više dobrog nego loše,ali sad će biti gotovo!
Idemo dalje
Lazura teska,ocekuje valjda koverat,zbog kamate od 1%.Šta se dešava da oni koji te šišaju sad odjedared neće da ti odobre da ti uzimaju pare.
Tu je garant av upetljao prste,i masovno odn. besomučno guraju u velike a male će polako da desetkuju.
Procredit je isto bila "normalna" banka kada se pojavila na trzistu,samo se posle nesto sa njom desilo.Predjite u normalne banke: Komercijalna, Credit Agricole (oni su bas poljoprivredna banka), NLB (pocinju da budu sve veci igraci na Agro trzistu) i SBER (najveca banka, sa najvecim kapitalom i kod njih se mozete cenkati i dooobro spustiti uslove ako procene da ste solventni).