Tintoreti
Član
Za sta ne postoje dokazi to se i nije dogodilo. Sto kaze Seselj odkud ja znam sta je sa njim "Oklizao se na koru od banane i smandrljao niz stepenice"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ne mozes nista.Ja sam imao provalu i posle godinu dana oslobodili lopova iako je priznao delo i pronadjeno dosta dokaza.Rekli su mi da povedem privatnu parnicu....
Pa tome se i nadam,samo ne znam čemu onda trošenje vremena koje niko ne plaća.
Samo da još do kraja ne platim Ja i budem glavni osumnjičeni.Ne bih ja ni zvao ali na parceli od 2.75 jut.,pola su mi obrali.Osilili su se jer vide da im niko ništa ne može.Gde se to još u kojoj državi,štite lopovi.Ako kod nas pukne,Ukrajina će biti priča za malu decu.
Stvarno je teško dati u ovoj situaciji savet, kada "običan" građanin u ovoj državi nema maltene nikakva prava ni zaštitu
Trebao si lepo Zoki i da se izvines sto si ih uznemiravao, mos misliti pokrali ti kukuruz. Pa to je strasno sta rade ljudima a ovamo pravna drzava.