Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hmmm... taj što je prošao preko pooranog dijagonalno, jel išao peške?
pitam jer u zimskom periodu kad nema ljudi po voćnjacima, vodim kerove na istrčavanje i na par mesta pređem preko pooranog jer nema puta. gde god mogu gledam da gazim po traktorskom tragovima...ali, eto, negde moram preko brazde.
kerovi jurcaju po voćnjacima ali nikad nikome nismo napravili štetu. koliko kod da se oni jure i prevrću uvek izbegavaju voćke. naravno da u drvo neće udariti ali ne udare ni u mladu sadnicu.
jel se smatra (po bontonu) da nije u redu što hodam voćnjacima?
Maski, traktorom je prolazio i to toliko puta da je napravio dobro ugažen put...
Vosi u pravu si, samo ja ne mogu tamo da prebacujem postove jer sam moderator samo u voćarskom delu foruma, pa hajde nek ostane ova tema da bih imao gde da prebacujem buduće eventualne postove iz drugih tema a bez da za svaki cimam administratore
Moze to tako kada je mali zasad ali kada su u pitanju vece povrsine onda je to veliki posao.
Mislim da je u pitanju ljudska pakost i zavist.Ako je iscupao i bacio,znaci nije mu trebala ,nego samo da ti napravi stetu.Mislim da je u vecini slucajeva u pitanju ljudska zloba i neke zavade oko nekih drugih stvari nego sto je neko uzeo sadnice da bi ih posadio.
jeste sigurni da je ovo čovjek napravioBilo je pitanja na forumu kako zaštiti višnju od srna kako je zaštiti od zečeva ali kako je zaštiti od ČOVEKА ??????? TUGA!!!!!