Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ejjjj kakve sam sve deteline kosio....pa se na kraju sve pojelo...najgore su prazne jasle.
a što lepo ne kupiš razbacivač ja imam gnječilicu koju ne koristim jer ide razbacivač za detelinu i posle 3 dana je kupišKod mene u kraju dosta njih ima dosta njih kojima je kiša sjebala lucerku. Zato sam ja nešto ranije, čim sam video dogod koji cvet zakačio kosu i udri! Osušla se za 3 dana. Jedino mi žao što nemam gnječilicu, tad bih čaj mogao da pravim od lucerke!![]()
a što lepo ne kupiš razbacivač ja imam gnječilicu koju ne koristim jer ide razbacivač za detelinu i posle 3 dana je kupiš
koristim u prvoj i petoj detelini jer se sporije suši dok u ostlim nema potrebeLucerku kosim sa bočnom kosom, tako da mi nije skupljena. Eo, treću sam kosio sredom, a balirao je u subotu ujutru, uvezao popodne! Što ne korisitiš gnjčilicu?