Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ide ova u svakakvim uslovima. Juce kod nas nije bilo kise, tj. bilo 1 dl po kvadratu.Zoran0230 je napisao(la):Kod nas jedan moj drugar probao da kosi sa 4 diska pa ne može,vidim da kod tebe ide
Zar kod vas nije bilo kiše
pu-pu da je ne ureknemoLala iz Banata je napisao(la):Jeste, IMT. Ja sa njom nisam nikada imao nekih velikih problema, a pokosila je boga oca. Jednom je samo puklo kuciste treceg diska, al mojom krivicom ( kosio seno na nasipu i nisam video patrljak od odsecene bandere![]()
, i opizdim je muski), i jedared promenio semering na prvom disku i to je sve za 8 godina. Kupljena je nova.
To je mlacer od becarine.cukaneca je napisao(la):Nije košnja, al je lucerna.
@bećarino, kakva ti je to mašina![]()
Pa kakav bi bio? SPORTSKI!North ARMY je napisao(la):To je mlacer od becarine.cukaneca je napisao(la):Nije košnja, al je lucerna.
@bećarino, kakva ti je to mašina![]()
Nego i ja imam pitanje kakv ti je to auspuh??![]()
Pa koliko vam je onda vršaj žitasumar je napisao(la):Ja kosim samohodnom kosacisom detelinu ali prvi kos radio oko 1 maja sada je vec stigo drugi neznam zasto vi tolako kasnite sa kosidbom kada je bilo bas lepo vreme kada sam ja kosio mozda niste stigli zbog setve ja nemam tekvih problema dok su burazer i otac na setvi ja sam na kosidbi .
Dosta radim i usluzno kosenje dnevno mogu da smlatim i do 5 ha ako je u vece parcele i da su u istom ataru i ako imam jos jednog vozaca ne moze se sam izdrzati ceo dan to mi je rekord .
Ja naplacujem 9 000din/ha sa rasturanjem otkosa a ovsko samo kosenje onda 7200din/ha .