Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5 kg maksimalnoPozdrav ljudi, imam jedno pitanjce u vezi kompostiranja... Vrsimo neko istrazivalje za fakultet, pa nam treba pomoc. Vrsimo kompostiranje 18kg trave bez bakterija i 16kg sa bakterijama, pitanje je koliko cemo komposta dobiti na kraju procesa. Kompostiramo u plasticnim kontejnerima koji se nalaze u hladu, uz redovno mesanje... Proces traje 3 meseca... Hvala unapred!
У свим рецептима за ову и сличне операције и поступке редовно фали "мала тајна великог мајстора".
Da obnovimo malo temu !..Da li ima neko iskustva sa kompostiranjem oklaska kukuruza (sapurike, sisarke, kunine...), kako je vec ko zove? Krunio sam kukuruz i imam nekih 15-ak kubika toga, samleo bih na 8mm-1cm i dodavao na svinjski stajnjak. Znam da se u stajnjaku u celom komadu tesko raspada, skoro nikako, za razliku od slame. Ali, ako bi je usitnio?