Formirao pre 4 dana jos jednu figuru i evo je danas podigla temperaturu na 54.4 stepeni. Moracu u toku veceri da je prevrnem,a pada kisa, hladno je i ne svidja mi se nikako da to danas radim ,ali moram. A ona figura predhodna koja je dozivela onaj kijamet od kosave i temp. ispod nule, kompletno se zamrzla, morao sam da razbijam vilom smrznute gromade. Trebalo joj je vise dana da se pokrene sa mrtve tacke, jer je temp. unutra bila niza od spoljne. Sada i ona radi punom parom, juce prevrnuta.
Imam na lageru jos jedno 15-ak m3 stajnjaka koji treba da izbacim iz bazena(planiram tu toviliste za svinje), a hteo bih sve da iskompostiram, tako da ce biti ovog proleca "lepa igranka" uz vilu i lopatu. A ona seckalica iz opstine sto se mene tice ne vredi dve pare, a kamoli 2000 evra, jer mi ne vrsi posao, ne sitni slamu, kuninu(sisarka, sapurika, kako vec je zovete). Rekose da ce da nabave neku manju, a do tada cu probati na mlin za prekrupu sa sitom od 8mm- 1cm da usitnim, a probasu slamu i da ne sitnim, raspasce se, samo malo vise vremena ce trebati.