Ranbobas
Član
A sta mislis najlonom, ali da ostavim sa strane da cirkulise vazduh?, mada i ja mislim da je dobro ovo sa krpama, etisonima,..
Za regulisanje PH bih koristio njival- Ca Co3 98.5 %, koji mi je blizu. Cena je 140-150 din. dzak 50 kg., fino mleven krecnjak i dolomit. Ali pre kalcifikacije materijala, ja bih merio PH vrednost.
Sta mislis o ovom meracu, da li moze da posluzi nameni:
Dobio sam dodatne informacije mail-om sledece sadrzine :
Postovani,
opseg merenja pH vrednosti meraca 2 u 1 je od 3 do 10. Opseg merenja vlaznosti zemljista je od 1 do 100 %.
Cena meraca je 858,00 dinara. Radi bez baterija i ne kalibrise se.
S' Poštovanjem,
Kako se pokazao onaj tvoj AMT 300 4 u 1 (ako se ne varam), koji sam video da koristis. Meni ne odgovara sto vlagu prikazuje ono: suvo, suvo+ itd. zelja mi je da bude u %.
Za regulisanje PH bih koristio njival- Ca Co3 98.5 %, koji mi je blizu. Cena je 140-150 din. dzak 50 kg., fino mleven krecnjak i dolomit. Ali pre kalcifikacije materijala, ja bih merio PH vrednost.
Sta mislis o ovom meracu, da li moze da posluzi nameni:
Dobio sam dodatne informacije mail-om sledece sadrzine :
Postovani,
opseg merenja pH vrednosti meraca 2 u 1 je od 3 do 10. Opseg merenja vlaznosti zemljista je od 1 do 100 %.
Cena meraca je 858,00 dinara. Radi bez baterija i ne kalibrise se.
S' Poštovanjem,
Kako se pokazao onaj tvoj AMT 300 4 u 1 (ako se ne varam), koji sam video da koristis. Meni ne odgovara sto vlagu prikazuje ono: suvo, suvo+ itd. zelja mi je da bude u %.
Poslednja izmena: