Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemo" se ljutiš, ali ti je zaključak pogrešan, Nauka je stvorila da sada kompostiranje ide ubrzano i lako, bez pucanja kičme.Koliko ja vidim proizvodnja komposta je težak i spor posao pogotovo za mojih 0,5ha plastenika, dali neko zna koliko košta tona gotovog komposta.
Samo iznosim činjenice, a i dogodine nije daleko, biće i slika oho.@hanza
Ajd vec toliko falis to da si presao u dosadu pokazi vec jednom na primeru kakav ti je paradajz naspram ovih prskanih i dohranjivanih vestakom. I dali si nosio na analizu svoj proizvod pa da imas napismeno da je zdravije od onog sa vestakom. Ovo rekla kazala se prepricava vec desetak strana a nigde dokaznog materijala. Zato malo smanji dozivljaj pa se lepo potrudi pa pokazi neki papir da je zdravije ovo ili ono . cito sam ja i Andersenove bajke pa sve lepo al u zivotu to nisam video. Pa sad se posveti malo i slikama kako koji proizvod izgleda uporedno. nemoj nam prodavati maglu imamo je za izvoz.
Ako neko dugo sedi u mraku, (neznanja) teško ga je na svetlo naterati. Najviše se opiru oni što su najduže u mraku bili.Mogli bi i mi da konzerviramo ovu vojvodansku maglu pa ko voli nek izvoli. Nece moci jos dugo da se reklamira. ima jos banera pa nek okaci tu, tu njegovu svetu vodicu. Tu moze da stavi sta god hoce pa nek se vrti.
Ako neko dugo sedi u mraku, (neznanja) teško ga je na svetlo naterati. Najviše se opiru oni što su najduže u mraku bili.
Koje su to "lažne" informacijekojesi od mene mogao da dobiješ?Reklama nije ...i prava informacija (uglavnom je lazna) ....Vise bih voleo na forumu da ima sto vise pravih informacija