Kombajnski motori

Зависи у ком положају остане радно коло када се угаси мотор. Може да буде и до прашине па залепи све. И пре ће пустити зими него лети.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nisam gledao da li ima rupicu, moguće da je tu.Na traktoru mi se raspala a ni kap nije pustila na rupicu tako da je to nezgodna situacija.
Takva je pumpa i na 1104 kod mene na Klasu. U principu ako se bojiš za mašinu pripremi pumpu i to po mogućstvu original. Na jednom 5136 sa tim motorom je procurila u karter, ne znam koliko je sati imao tada.

JA bi je skinuo i preventivno izremontovao i ne boli glava. Dokle god je kombajn kod tebe sa vodenom pumpom si miran.

Majstor mi kaže da ne može pustiti vodu u karter, bar on nije nikada imao takav slučaj.
Pregledaću da nije zapušena rupa a možda je i skinem da pregledam.

Matiću ja sam dovezao mrdala se i pojela mi kuciste na motoru od zupcenja, a nije curila, skini to uradi i da te ne boli glava.

Pumpa skinuta, odneta na remont, sređena i namontirana nazad.Zamenska u PRC kvalitetu 17.800 rsd, originalnu nema niko na stanju pa se nisam ni trudio da je nešto posebno tražim.
Dobio garanciju za urađeno a plaćeno 10.500 rsd.Pumpa je originalna, 4.000 sati odradila, ništa nije oštećeno pa je šteta baciti je.Kaže majstor da će ići bez problema bar dok je kombajn kod mene.

Pozdrav kolege,ako neko ima mustru za medjuplocu od mercedes motora a zvono je od deutza (tam ) ,trebalo bi da ih spojimo,ako je neko pravio pa sacuvao bilo bi zgodno da podeli uz adekvatnu nadoknadu ,naravno

Motor je kombajski ili kamionski, ako je kombajski najbolje ti je da uzmes motor u kompletu sa zvonom i onda samo preradis osovinu i prebacis tvoju remenicu, tako sam ja uradio

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Јеси ли питао предходног власника, изгледа као да је радио са танким уљем.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Iz uvoza je kombajn, nemam šta da pitam.
Ulje jako smrdi, izgleda da je sipan neki bućkuriš, 5 cilindar je uništen vidi se kakav je klip, hilzna je takođe oštećena.Leteći, ležeći ležaji loši, radilica ima riseva.
Priznata mi je reklamacija od strane prodavca, nisu znali za niti su primetili problem.

Nazad
Vrh