IMT539'98
Član
Imam motor mercedes om360 hladan 8 bari pritisak vruc 6 bari ali baca po malo pare na iberlaufu, sipao sam u njega ulje 15w40 ali bi da predjem na gusce ulje 20w50 zbog pare na iberlaufu, da li bi mu to nesto znacilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovi Kurjaka pa pitaj.Danas video na oglasima. Motor je na Zmaju 143. Zna li neko, koji motor je u pitanju?
Шта фали Фаповом мотору од 13 или 14 то нема смрти, јесте да троши али и иде.Samo da nije FAP
Jel imate jos delova za motor ili je otiso trebami zupcanik dvoredni sto tera bos pumpu?Imam motor od kombajna KOLA za delove ako nekome treba , motor je Mercedes OM 636(170 ds) 38 KS stoji mi u supi a mozda je nekome potreban neki deo od njega.
Jel imate jos delova za motor ili je otiso trebami zupcanik dvoredni sto tera bos pumpu?ako neko vidi komentar neka pise broj telefona ko ima delove za kolin kombaj hvala....
Jel imate jos delova za motor ili je otiso trebami zupcanik dvoredni sto tera bos pumpu?
Imam motor od kombajna KOLA za delove ako nekome treba , motor je Mercedes OM 636(170 ds) 38 KS stoji mi u supi a mozda je nekome potreban neki deo od njega.
Imam motor od kombajna KOLA za delove ako nekome treba , motor je Mercedes OM 636(170 ds) 38 KS stoji mi u supi a mozda je nekome potreban neki deo od njega.
Ovo govno od pumpe rade 5 majstora, i opoet ispucava, prinudjen sam da stavim novu od 5106, e sad sta treba tu da se radi ako je neko radio molim za pomoc...Da li moze bosh pumpa od 5106 na zmaj s 46? Drugačije je kotvenje?