DraleTD
Član
Може све је исто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao kad dizna štola, ima prekide i izbaci crni dim, radi na,, grudve,, ako me razumeš...
Duži je 366 nego V8 Tam a Đuri pogon vršalice ide sa prednje remenice radilice. Inače, 366LA ima isto zvono kao taj Tam dok 366A ima drugačije i ne odgovara. Znam da su ljudi ubacivali Mečke V6 i V8 ali Mečka ima veće zvono pa treba redukciona ploča.Колико кс је садашњи моторна њему? Верујем да би неки мерцедес ОМ 366 могао.
V8 ja mislim 220 ili 240 ks..ali heder nije onaj njegov veliki nego 4.8m pa sam mislio da neki drugi ubacim posto je ovaj los..Колико кс је садашњи моторна њему? Верујем да би неки мерцедес ОМ 366 могао.
A tu redukcionu napravi strugar?Duži je 366 nego V8 Tam a Đuri pogon vršalice ide sa prednje remenice radilice. Inače, 366LA ima isto zvono kao taj Tam dok 366A ima drugačije i ne odgovara. Znam da su ljudi ubacivali Mečke V6 i V8 ali Mečka ima veće zvono pa treba redukciona ploča.
Da, nije neka mudrost pošto su sve rupe na istom rastojanju jedna od druge i na malom i na velikom zvonu.A tu redukcionu napravi strugar?