Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može neki kontakt?Skineš pumpu i pošalješ je u Inđiju na remont.Čovek je uradi i dobiješ garanciju.
Kupis tesanjsku novu za oko 12000din i resio si problem.Može neki kontakt?
Naime imam problema sa vodenom pumpom motor je OM 352 ,dok je u radu ne curi voda kada stoji na dan izgubi oko 1 l ,nema lufta i ne čuje se ništa,radi normalno.
Da li to menjati ili remontovati.Ako neko ima neku preporuku za novu i gde da se nabavi?
Može neki kontakt?
Naime imam problema sa vodenom pumpom motor je OM 352 ,dok je u radu ne curi voda kada stoji na dan izgubi oko 1 l ,nema lufta i ne čuje se ništa,radi normalno.
Da li to menjati ili remontovati.Ako neko ima neku preporuku za novu i gde da se nabavi?[/QUOTE
Isti problem sam imao i ja sa vodenom pumpom i resio sa promenom semeringa (nije neko veliko umece promeniti ga )pase od imt539 kosa oko 500din.
Mi ostali ne smemo da znamo za taj kontakt?Talianu poslao sam ti broj u inbox na Fejsu.
Kome treba neka mi se javi a ti uzmi Tešanjsku.
Ja te pitam,sta to njoj fali?A šta ti nije jasno?
Ja te pitam,sta to njoj fali?Jesi napisao da se ljudi manu remonta i kupe novu Tešanjsku?!Zašto ti onda treba kontakt tel.čoveka koji remontuje vodene pumpe kada je kupovina nove best buy rešenje?
Desava se to da pumpa nece da povuce ulje. Da li ste je podmazali prilikom postavljanja? Hoce da se desi ako je suva da nece da povuce. Imali smo taj problem kada smo uradili generalnu. Resenje je bilo skidanje uljnog filtera i nosaca filtera i sipanje ulja direktno uz okretanje motora u kontra smeru.Nesto mi se cudno desava na motoru, kombajn je parkiran na kraju prosle sezone posle kukuruza kao potpuno isprava u pitanju je zmaj univerzal sa motorom perkins s46. I sada smo skinuli motor ali pumpa baca ulje i pogon pumpe radi i promenuli smo i pumpu i sigurnosni ventil ali opet nista. Upalimo ga najnormalnije ali pritisak 0. Da li neko ima neku ideju sta bi moglo da bude?
A jeste li probali i neki drugi manometar da vam taj nije crkao ili zaglavio kao sto sam ja imao slucaj isto sa S46 motorom na traktoru!Nesto mi se cudno desava na motoru, kombajn je parkiran na kraju prosle sezone posle kukuruza kao potpuno isprava u pitanju je zmaj univerzal sa motorom perkins s46. I sada smo skinuli motor ali pumpa baca ulje i pogon pumpe radi i promenuli smo i pumpu i sigurnosni ventil ali opet nista. Upalimo ga najnormalnije ali pritisak 0. Da li neko ima neku ideju sta bi moglo da bude?