IMT-550
Član
Jel radio neko skoro generalnu na Mercedesu OM-352 A , koliko ga kostalo to zadovoljstvo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi ti patio,pa se sprdas.Da, izadje Nemacki zrak iz njega i mos ga je.. a mi nemamo takvog .
Nista bez zelene kompresije dok ne ustavi.Robi nije svako majstor da sklopi motor.
Vlado karikanje i remont glave.
Ove godine kada sam radio remont kombajna i posto sam skidao motor imali smo u planu da nesto odradimo oko motora povodom te potrosnje ulja,ali nismo stigli .Prvih par dana kosenja pritisak ulja je drzao na 4 ceo dan i trosio oko 2 litre ulja. posle je pritisak pao na 2.2 pa na 2 bara i potrosnja skocila na 3 litre i mozda malo jace.pa sad nesto da preduzmemo pre kukuruza.prosle godine kada mi je probio na dihtungu glave ,majstori su mi rekli da ce morati i turbina da se radi jer mozda i ona jede ulje.
- - - - - - - - - -
Sipao sam mu ovo obicno Sae 40
Nazalost,kad se bilo koji merecedes otvori,niko nije kadar da ga sredi kao sto je bio.