dragan dmb
Član
moze se zameniti samo 1 klip pod uslovom da su ostali u odlicnom stanju i mora biti od istog proizvodjaca kao i ostali zbog iste tezine i naravno visina klipa se mora doterati na odgovarajucu i obavezno nove karike na svim klipovima 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

A može i ovde pa da i drugi saznaju nešto više. Klip motora Zetora 7011 je prečnika 102mm,bolcna fi 35mm,ukupna visina mu je 116mm,visina od bolcne do čela klipa 49mm i ima 4 žljeba-kanala za karike. Debljinu karika nisam merio a ni težinu nisam merio. Imam 2 komada,pa ako ti nešto znači smisli način kako da ti pošaljem i tvoji su. Inače razlika u težini klipova može postojati samo nzm koliko iznosi konkretno za tvoj motor. A najbolje bi bilo da su iste težine.....Ja sam rasklopio. Jedan klip se poceo topiti i karike se zalijepile.
TREBA MI 1 KLIP 102 MM .polovan.Samo odgovara bolcn 35mm.Ovde ima more toga ali su svi 40mm bolcn takav tip.
Ako neko ima neka javi na pp.
Neka ti kažu ko je proizvođač i koja je šifra klipa,pa ću da proverim dal jeste ili nije u kvalitetu. Npr firma Nural ima klip koji košta 10500din ali ima i klip koji košta 17000din. Razlika je što ovaj skuplji ima rashladni kanal....