mcdonald
Član
Treba mi malo pomoc S46 motor(na zmaj 141) na kolko da stelujem dizne dosada smo 175bar dobio sam neka knjiga tamo pise 215bar S46kombanjski motor ,motor sad generalisan ,nova bosh pumpa, dali neko stelovao na tako veliko bar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozes to i sam da odradis, masna soda, to neverovatno dobro odradi, postupak je sledeci, odseceno bure, potopi se hladnjak sa rastvorom masne sode i kuva 2-3 sata, neverovatno sta sve ispliva. Mi smo se tako sa hladnjakom na Rusu mucili, skidali glavu nekoliko puta, nosili na hidro test,i na kraju kada mi je jedan poznanik preporucio ,kuvanje u masnoj sodi, mi zaboravili sta je to hladnjak.Greje mi se motor S46 na kombajnu. u hladnjak se uhvatio vodeni kamenac nameravam da ga skinem i da dam majstoru da procisti.Medjutim imam rezervni hladnjak, kome su sace mnogo sitnije.dali bi valjao taj hladnjak , i moze li sanjim da radi motor ne bi li jos vise se grejao?Molio bi nekoga da mi odgovori
dali zna mozda neko momente pritezanja radilice na s46 hitno.
nesto tu ne vala nece da skine stalno errorImaš ovde radionički priručnik......http://poljoinfo.com/downloads.php?do=file&id=39
Imenjače, bio si brži
hvala odakle si uzeo te podatke nekako veliki moment stezanja menjam punpu ulja pa ajde i lezajeve.Pa ne sastavljaš valjda sad motor? Glavni ležajevi 265Nm,klipnjače 125Nm.
Ja sam pitao kod ovih u Budisavi od 15 do 20 e originalni ali i to mi je puno.Mislio sam da li pase od nekog automobila??Ima u juselu,original engleski 3800din.
ja sam kupio od belorusa 800 din.,on je malo uži al sam napravio platnu od lima...
Neznam koliko je pouzdan?Ipak su to rusi.uzmi od belorusa kao i ja
Ko je Goran?Goran je ozboljan igrač,ne valja gluposti i makaršta
U V Britaniji 9 funti.15-20 eura nije mnogo ako je zaista originalni.