Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A pre toga na kom pritisku su bile?I ja sam stavio dizne na 165 bara ali cini mi se da sam pogresio.!
@ Bubu ne sabira se tu ništa nego je kompresioni prostor srazmeran u ovom sluičaju jednoj šesnastini radne zapremine cilindraMotor lakse pali kad je kasnije paljenje ali su vece sanse da se greje na vecim obrtajima i da gubi snagu jer gorivo 'kasni'.
@zaregakovo
Da te ispravim: Stepen kompresije je odnos zapremine cilindra+kompresionog prostora:zapremina kompresionog prostora
@leka
Sad sam tek zivnuo posle sinocne zurke, kad nadjem podatak kacim ga ovde javno.
odlično kad si to pročito eto sad ti lepo objasni čoveku najprostije što znaš da te čovek razume šta se dešava kada se ravna glava i kad se ostavlja klip za navišak iznad bloka da predje da se tu onda nemenja taj volumen odnosno stepen kompresije i da nebude ja sam svoje rekao
Znam da je mecka bolja ali zasto da komplikujem sebi ako i ovi ZTS nisu losi motori, a i ima vise konja nego mercedes pa ako stavim secku i klimu lakse ce da podnese opterecenje. I jesi licno imao iskustva sa ZTS motorima?
nije to isti (jako slican) motor kao i ovde?:
http://www.konedata.net/Traktorit/Zetor9245.htm
(u 16245)