Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Svaki 142 može da nosi sečku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja juce palio kombajn i bez problema na prvo verglanje upali,ali poslije 2 min.se ugasi i poslije nema kako nisam probo nisam uspio da dobijem pritisak nafte na filter i dalje,izgleda da mi je ac puma vrisnula,u pitanju je perkins A 4.236,.kod jednog distribuitera dijelova perkins sam zvao i za ac pumpu mi kaze 80 € nesto mi to puno zvuci tako da sam u razmisljanju, i da citajuci ove vase postove sam u velikoj odluci da razbusim stubline sa 98,5 na 101 pa da i to vidim.
Koliko te izašlo i šta je sve rađeno?Konacno zavrsen motor i evo kako radi S-46 sa 101 klipovima,cuju se ventili tako da na njih ne obracate paznju,ovo su prvih petnaestak minuta rada.http://www.youtube.com/watch?v=-spk6b45M1U&feature=youtu.be
Šta reći . Ja nebih razbušivao jer su ti motori jako penjavi na generalkama. Često bude problema sa radilicama ,i ja neznam da postoji teži motor za napraviti generalku.Ja ga nisam radio ali tako sam vidio kod ljudi što su ga radili na zmaj 131 i 780.Ako ikako možeš predji na s44.Kad se vec polemise oko tog razbusivanja aj i ja da pitam sta je efikasnije da na 131 ubacim s-ov motor ili da postojeci 6-tak razbusim na 91 dal bi dobio sta na snazi vise sa razbusivanjem u odnosu na s-ov motor.