sinisa1979
Član
U pravi momenat sam se prikljucio(mozda je svetlila zelena lampica pored mog nick-a ali nisam bio prisutan,samo je komp zujio citav dan.) BRAVO BOBO!!! 99% Si pogodio! Kvar je bio zacepljen povrat ulja koji se nalazi izmedju pvp i pogonskog zupcanika iste. Tacnije tamo se nalazi jedna ''platina'' koja u sebi ima urezan zljeb i u njemu karika koja dihtuje u krug. Nesto poput klipa u stublini..... I sav povrat ulja zavisi od te male rupice koja se zacepila zbog garezi,naslaga,brloga u donjem delu motora. Glupost ne vidjena ali je takve muke zadala vlasniku,a vidim i mnogim forumasima. Fakticki je pumpa ulja kada upalis kombajn gurala ulje kroz kanale,podmazivala sve sto treba ukljucujuci i zupcanike razvoda ali na tom mestu ispod pvp-a nije imala gde sa uljem pa ga je gurala u pvp. Tesko je to ovako opisati... Lakse bi mi bilo ispricati,ali pokusacu pronaci neku sliku da bi vam bilo jasnije. Inace covek se skonto kad je skinuo pvp(po ko zna koji put) i video da je pogon iste potopljen u ulju i tu mu je sinula ideja da to mozda ne bi trebalo tako biti. Kljucevima je skinuo pumpu a zicom-drotom procacko jamu i pila zmaj i dan danas! Ljudi moji ja se svima izvinjavam,za ne prospavanu noc,za zeravicu.... Nisam mislio da ce taj problem toliko da vas zaintrigira. Ako slucajno nisam bio jasan recite pa cu pokusati drugacije da objasnim. HVALA SVIMA koji su trenirali sive celije!!!