Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa mog kombajna z-170 je sisao i otisao iz dvorista skoro za dz (trampio sam ga za jednu gomilu gvozdja iz koje je nastao kembridz valjak ) I NIKAD mi vise ne treba!MONTOYA je napisao(la):a pošto ide TAM 5-tak od zmaja 170
Da samo dopunim, OM352ASpajki je napisao(la):sa mog kombajna z-170 je sisao i otisao iz dvorista skoro za dz (trampio sam ga za jednu gomilu gvozdja iz koje je nastao kembridz valjak ) I NIKAD mi vise ne treba!MONTOYA je napisao(la):a pošto ide TAM 5-tak od zmaja 170
Jako visoka radna temperatura ga prosto ubija .Sad je na tom mestu mercedes om-352 i vise nemam problema.Ne bih preporucio taj motor nikome
zavisi ima ts46 ili om 352a u prevodu mercedes ja sam imao na 161 ts46 i nije bilo problemazzivica je napisao(la):kakav motor pogoni 161 i kako su se polazali?
na 161 ti je običan motor tj nije dajc ili tam kao na 171 i drugimazzivica je napisao(la):mecka je mecka,vazdusara nije bilo kao na 171?
IMR s-46ratarhr je napisao(la):U, Zmaju 142 koji je motor našao sam kombajn i sada pitam tetka koji je motor on mi kaze Zmajev tj. iz Zmaja je izvađen sada nigdje nisam nikakvu ploćicu pronašao pa ako netko zna nek kaže..
A, evo slika motora ..