Kombajnski motori

galki je napisao(la):
todor je napisao(la):
koliko ja znam na s 46 su klipovi u standardu tj ne skraćuju se kao na p i m motorima a ovo za obradu siceva ja sam sebi uvek sam uradim pa uštedim dosta ::novac:: plus što i ruke ne plaćam jer ćale to odradi pošto je doktor za te motore kao i kombajne zmaj
pozdrav za todora i pitanje sta ako je blok trnovan
ja govorim za standardan

robici je napisao(la):
na koliko se steluju dizne na perkins motoru?

Pritisak podesavanja dizne na IMR-ovom S-46 motoru koji se montira na kombajn ZMAJ 141-142 je 185 bara a na motoru koji se montira u traktor IMT 5100-5106 pritisak podesavanja je 215 bara. Uputstvo za rukovanje i odrzavanje motora IMR S-44, 44A, 46 moze se skinuti ovde http://poljoinfo.com/tehnicke-i-ostale-diskusije-o-traktorima/tehni269ka-dokumetacija-radioni269ki-priru269nici-katalozi-rez-delova-za-traktor/

Ovo su podaci za motor S-46 iz uputstva za ZMAJ 142 koje je postavio mityoo :sta: Pritisak podesavanja dizne izgleda da zavisi i od podesavanja PVP, najbolje je te poslove prepustiti majstorima koji imaju iskustva sa tim.

2148i1j.jpg

dali neko zna dali motor od zmaja 125 mercedes moze da se ugradi u 142-ku i dali je potrebno nesto budzati :cao:

mislim da netreba nista budziti pogledacu kod tasta on ima 142 sa mercedesovim motorom,stoji mu vec duze vreme nesto je trampio,

Na koliko se steluju dizne na Zmaju 780 M36 motor ? Dali je to isto kao i na fergusonu ?

To sam i ja cuo i da su se dobro pokazali,ali su prestali kako bi IMR imao sanse da nastavi saradnju sa Zmajem.
Sad ako su mene sligali i ja lazem vas.

adamov

hvala na info to je znaci kao i na fergusonu sa linijskom pumpom . Jedino gde nabaviti dobre delove za perkinsa ?

Meni je trebao motor za 161 posto sam uzeo jos 1 za delove,a u dobrom je stanju,pa reko ajde da ga kompletiramo.Tako sam i cuo opciju za tam-ov motor koji bi izasao jeftinije nego MB om 352A.Ako nadjem broj od coveka koji zna gde ima tih motora poslacu ti na pp.Mislim da se zove Nikola iz Jarkovca je,po vasarima prodaje delove za Zmajeve.

Nazad
Vrh