Bubu
Član
Pumpa, dizne, paljenje, punjenje. Pregledaj to i sigurno ces pronaci uzrok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imao je moj rođak 1*** ne znam tačno oznaku,ali uglavnom bio je perkins turbak i kod njega je dimio kao lokomotiva i tukao visoku temperaturu,radio je s njim jednu sezonu igeometar je napisao(la):pozdrav svima!Prosle godine sam kupio kombajn epple mobil 1000 sa perkins motorom na sebi.Problem je u tome da kad vrsem na auspuhu konstantno izbija crni dim i kad vrse i na okretu.Kada mu oduzmem samo malo gas od dima ni traga.Dnevno sam dodavao po 100grama ulja a nekad nisam uopste jer ne trosi ulje.Sta bi moglo da bude uzrok?
pregledaj filter vazduha i creva do filtera da se nisu negde podvrnulageometar je napisao(la):pozdrav svima!Prosle godine sam kupio kombajn epple mobil 1000 sa perkins motorom na sebi.Problem je u tome da kad vrsem na auspuhu konstantno izbija crni dim i kad vrse i na okretu.Kada mu oduzmem samo malo gas od dima ni traga.Dnevno sam dodavao po 100grama ulja a nekad nisam uopste jer ne trosi ulje.Sta bi moglo da bude uzrok?
moze na traktor da se ugradikonstantin81 je napisao(la):imam jedan motor od Zmaja 131,perkins 6 cilindara. Da li postoji neki zmaj ili drugi kombajn u koji se uklapa taj motor?
ratarhr je napisao(la):Dal zna netko koliko bi koštala generalka motora IMR S-46, zanima me karike i "leteći ležajevi" ako to spada uopće pod generalku koliko bi ti djelovi koštali okvirno .. ?
ratarhr je napisao(la):Dal zna netko koliko bi koštala generalka motora IMR S-46, zanima me karike i "leteći ležajevi" ako to spada uopće pod generalku koliko bi ti djelovi koštali okvirno .. ?
ako motor s46 bljuje ulje na auspuh i baca beli dim jel to za remont ili moze izdrzati jednu sezonu pritisak ulja bio dobar jesenas a nije se ni grijo