Kombajnski motori

Nisam rekao da je jeftin,kazem da bi tam-ova verzija bila jeftinija od mercedesove. ::namigivanje::
Mislio sam zbog hladnjaka i kojekakvih drangulija za vodom hladjen motor.

jedan pametan covek je rekao:
"budala je onaj k'o je u avion ugradio motor sa vodenim hladjenjem i u radnu masinu vazdusno hladjeni motor."

Može i mercedesov motor iz kamiona uz male prepravke.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4EuDMFiXrBo[/youtube]

b_a_t_a je napisao(la):
Meni je trebao motor za 161 posto sam uzeo jos 1 za delove,a u dobrom je stanju,pa reko ajde da ga kompletiramo.Tako sam i cuo opciju za tam-ov motor koji bi izasao jeftinije nego MB om 352A.Ako nadjem broj od coveka koji zna gde ima tih motora poslacu ti na pp.Mislim da se zove Nikola iz Jarkovca je,po vasarima prodaje delove za Zmajeve.
nije nikola nego zlatko ili jovica(2brata prezivaju se simrak)a telefon im je 023 857 080

Koliko sam upoznat Cummins motori na Zmajevima 143 su snage 122 ks, ima par komada u selu sa tim motorom.

poz svima interesuje me dali ima neko motor s46 na prodaju ili mercedesa od 130ks

zna li neko kako su se pokazali na 143kama ti camis motori,jesu li izdrzljivi koliko su dugotrajni,kakvi su za odrzavanje mislim na remont(kad dodje do generalke)ima li delova za njih,i kako su im se pokazale bos pumpe

miroslav k je napisao(la):
MONTOYA je napisao(la):
Zmaj 141-142 radi na 2000 o/min motora.
Pošto može da se nađe kombajski motor OM 352​
juce u Rumi covek trazio 600 eu, om 352a verovatno neispravan ali kompletan

w0dw9.jpg
kolko vredi ovakav motor u ispravnom stanju(realna cena)imam ovakav motor u ponudi da menjam nesto.

MONTOYA je napisao(la):
šta se dešava ?
mislio sam na 142-ku, zbog sečke i tarupa da mu ne bi bio problem :sta:
Teško je doći do dobrog motora kojeg nemoraš raditi a sam rad zahteva izuzetno potnavanje motora i izuzetno strpljenje uz original delove ::lose:: i da ti skratim priču jeftinija je generalna na MB nego na TAM i jedna statistika ja bar do sada nisam čuo nikog da je Mb skinuo sa kombajna a tip motora koji može ići gore je 352, 352A, 366 koji je i dosta novijeg izdanja.

Nazad
Vrh