Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako će ga barem lakše naći, jer zaboravit će da ima i motor posle s46...kiraj je napisao(la):Miroslave,nisi strefio boju na mercedesu.
b_a_t_a je napisao(la):Imam jedno pitanje.Danas pocelo malo ulja da mi izbacuje na auspuhu.U pitanju je MB om352A.Sta bi moglo biti?
Hvala na savetu,pogledacu sutragalki je napisao(la):vidi dihtung poklopca motora on deli usisnu granu i poklopac to ti je najblaza moguca variantab_a_t_a je napisao(la):Imam jedno pitanje.Danas pocelo malo ulja da mi izbacuje na auspuhu.U pitanju je MB om352A.Sta bi moglo biti?
i jedno i drugo optereti ali to je neznatno, malo sporije teras i nema problemaDobrinčan je napisao(la):Treba mi strucan odgovor, sta vise optereti kombajski motor s46. Rotor secka na adapteru za kukuruze ili secka za slamu?
I ja sam počeo da dolivam.... Ali zato što je procureo zadnji semering radilice....STRALE je napisao(la):nije to nista ja svako jutro u zetvi dolivam 1,5 do 2 ulja al ide kao lud!!!