Ja sam uzeo u Simplexu.
Milivoj iz Inđije ih remontuje, na Zmaju mi je radio sa garancijom.
Milivoj iz Inđije ih remontuje, na Zmaju mi je radio sa garancijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde sam hteo, posto je kombajski motor.Trebao si u temu oglasi.
Treba mi rezimski regulator, cim udje u opterecenje pada mu snaga, motor dobar, radjena glava, sad dizne i bos pumpa sa novim elementima i druk ventilima i opet isto... Jedino da je problem zbog tog kamionskog regulatoraZuza92, kakva je bos pumpa na njemu i da li bi je prodao?
Ne moze, drugaciji je i veci regulator.Jel to nemoze bosista da premunduri?
Kaze vlasnik da prodaje samo kompletan motor.Zuza92, kakva je bos pumpa na njemu i da li bi je prodao?
Promeni bosistu i onda ce moci.Ne moze, drugaciji je i veci regulator.
Nama je majstor promenuo regulator na OM 352A davne 2003 godine .Regulator jr on imao polovan ,mislim da je od neke traktorske pumpe.Treba mi rezimski regulator, cim udje u opterecenje pada mu snaga, motor dobar, radjena glava, sad dizne i bos pumpa sa novim elementima i druk ventilima i opet isto... Jedino da je problem zbog tog kamionskog regulatora
Ништа велико ни опасно...Sta sve mora da se prepravi da bi mogao kamionski motor da se ugradi na kombajn konkretmo mercedes om352a?
I da li ima neko da prodaje takav motor
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока