grunt
Član
Што каже бртка мора да иде руком адаптер и у праву је.Лепо је колега рекао нема јурцања са 142.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni izasao beli dim iz motora. Da remontujem s46 bude skuplje nego da ubacim om352a jedino pitanje sta mi uletiKoliko mu treba godina da otplati cenu motora kroz manju potrosnju ?.
Znači hoće da bira papu?Meni izasao beli dim iz motora. Da remontujem s46 bude skuplje nego da ubacim om352a jedino pitanje sta mi uleti
Moze ali blok od 352 nije predvidjen za turbinu. Po prici majstora obican blok nema mlaznice za hladjenje klipova i ima jos nekih razlika unutar motora. Davno mi pricao pa sam i zaboravio.Može li se na om 352 dodatno staviti turbina.
Ima kod nas 352om 1000€ ali dobar motor.. ako oces posaljem ti brojKupio bih om352 koji je bio na kombajnu zbog zvona, treba mi za 142 ku, ako ima neko da prodaje u dobrom stanju nek javi...