vladon
Član
Jel pametnije uzeti u Bajsi ili u Sapcu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da većina kombajna ima motor bez turbine .Možda nisam upućen ali sem OM 352A (z 125,z-161-162) i onog perkinsa u 162 ,ne znam mnogo kombajna koji fabrički imaju turbo motore.Na šta se ovim misli? Na uopšte motore u kombajnima ili na Mercedes motore? Stavlja se sve što može da radi, bilo sa turbom ili bez njega.
Video sam na camcu i na jednom traktoru, na kombajnu nisam.To je auto motor.Napisao sam to zato sto su svi stariji meckini motori dal auto, traktorski ili za kombajn dosta jaki i kvalitetno napravljeni.Sa cenama su tu i u Sapcu i u Bajsi om352 je 800 evrici a om352a od 1500 do 2000. Ima u oglasima i jeftinijih al ova dvojica su mislim najjaci i imaju po vise komada istih. Jel stavio neko taj OM606 u kombajn?
I koliko im traju takvi motori?Mozda ljudi ugradju na svoju ruku turbine.Kad sam video sta radi auto motor om606 i jos neki malo stariji.Neunistivi motori.
Nasteluju pumpu i dizne i stave turbinu i kada izmere hp da padnes na **greška.