milovan vrsac
Član
Mislim da je identican,samo ako je sa Claasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam i ja hteo da kažem - moguće da je rano paljenje i zato se greje.Mene je rus ubijao na kraju je ispalo bilo kamenca koji je smanjivao provodjenje toplote kroz zidove celija... od tad samo antifriz i gas. Neznam jel paljenje mozda prerano il prekasno neznam tacno, mislim da kad je rano pali nazub al oce da se grije.
Kada sam jednu pumpu remontovao,slomio sam jedno pero na kolu,ta pumpa je i posle toga radila odlicno.Odu radna kola pa "proklizava" voda ne ide punim kapacitetom.
Eto vidis a kod mene jedino auto ima termostat ,a nisam nikad pregrejao ni traktore ni kombajn
Ventilator stoji kako treba,dizne su nove. Malo pre smo sklopili kombajn,sad smo zapusili kanal na vodenoj pumpi da voda iz motora ide sva u hladnjak. Ukljucio vrsalicu drzao ga 10 min na punom gasu i dosao je do 62c. E sad videcemo sta ce biti kad udje u njivu.
Da li si razmišljao o tome da skineš hladnjak sa drugarovog kombajna i namestiš kos sebe čisto za probu i eliminaciju potencijalnog problema.Znam da je previše komplikovan zahvat ali zašto ne probati ako može
Niko nema problem osim mene,moram da se drzim toga da sve bude fabrickiDaj Boze da radi dobro ali ako zeza dal bi moglo nekako da se od auta postavi ventilator ispred hladnjaka pomocice sigurno a nije neka investicija {na auto otpadu}