La je turbo verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je bio izbio dihtung glave i to dok je motor bio bez opterecenja. Sad da li je od malo duzeg koriscenja motorne kocnice ili mozda prethodnog pregrevanja (radi u veoma teskim uslovima) ne znam ni ja. Stvarao pritisak u ekspanzionoj posudi i malo duvao vodu u ulje. Uradjen hidrotest glave i poravnata za 4 stota mm i ubacen novi termostat (79C). Majstor je sve to fino slozio i probali kamion. Znaci ostaje koji dan rada i dotegnuti glavu .Koliko sam upućen da svaki imalo ozbiljniji majstor radi dotezanje glave u tri koraka radi što ravnomjernjeg nasjedanja glave na dihtung i samim time što ravnomjernije sjedanje dihtunga. Nakon što motor odradi 10-ak toplinskih ciklusa i malo težeg rada može se ponovno pristupiti dotezanju glave. Seoski majstori nju umjesto na "12 kila" od prve stegnu na 14 i "to je to, više se ne treba dirati ništa" što se dokazalo dosta puta da nije istina ali uvijek ima iznimaka pa može i tako raditi ali za sigurniji i dugotrajniji rad, ponovno dotegni glavu nakon kraćeg rada i miran ćeš biti.